Kinkobra wint vierde finale 538 Demo Duel

De band Kinkobra (Pascal, Kevin en Etienne) uit Gorinchem is zondag tijdens de finale van de vierde editie van 538 Demo Duel in P60 in Amstelveen door een vakjury uitgeroepen tot winnaar van de ‘new talent’ zoektocht van Radio 538. De vakjury, bestaande uit 538-dj Niek van der Bruggen, Edwin Jansen en Ronald de Bas, was unaniem en koos de band Kinkobra als allerbeste.

Het nummer waarmee zij hebben gewonnen heet ‘I’ll Die 4 Thin’ en is te beluisteren op de website van Radio 538. Kinkobra heeft een platencontract bij 8ballMusic in de wacht gesleept en de plaat zal regelmatig te horen zijn op Radio 538.

538 Demo Duel werd gepresenteerd door Radio 538-dj Frank Dane. De eerste editie van de talentenjacht vorig jaar in april is gewonnen door ‘Falco Luneau’ en ‘Mai’ won de tweede in juli. De winnaar van de derde editie in oktober was ‘The Just’. De finale van de vierde editie zou eerst plaatsvinden op zaterdag 9 januari, maar vanwege de slechte weersomstandigheden is deze verplaatst naar zondag.

Vijfde ronde

538 VIP Members kunnen via de site nu alweer demo’s uploaden voor de vijfde editie van 538 Demo Duel. Alle tracks komen direct online te staan zodat andere luisteraars deze kunnen beoordelen. Barry Paf laat elke avond twee fragmenten horen die tegen elkaar strijden. Vervolgens bepalen luisteraars door naar de studio te bellen, sms’en of msn’en wie het duel wint. Elke donderdag strijden de drie dagwinnaars van maandag, dinsdag en woensdag tegen elkaar in de finale waardoor er een weekwinnaar overblijft.

Aan het eind van elk kwartaal knokken de weekwinnaars én de act die in die periode op de site de hoogste waardering van de bezoekers heeft gekregen -de internetfavoriet- tegen elkaar in weer een 538 Demo Duel finale.

Lees ook:Barbara Heibrand wint 538 Demo Duel
Lees ook:Finale 538 Demo Duel in Hilversum
Lees ook:Finale vijfde Demo Duel zondag in P60
Lees ook:Radio 538 viert finale Demo Duel in P60
Lees ook:Finale 538 Demo Duel morgen in P60 Amstelveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>