Guus Meeuwis zoekt band voor in voorprogramma

Voor het derde jaar op rij zoeken Radio 538 en Guus Meeuwis middels een coverbandactie het voorprogramma voor de ‘Groots met een zachte G’ concertreeks. Dit jaar staan de stadionconcerten in het teken van het jubileum van de zanger. Niet alleen zit Guus Meeuwis 15 jaar in het vak, ook staat hij voor het 5e opeenvolgende jaar in het stadion met zijn concerten.

Coverbands maken kans om tijdens de vijf concerten op 5 juni in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen en op 11, 12, 13 en 14 juni in het Philips Stadion in Eindhoven het publiek op te warmen. Bands kunnen hun demo vanaf vandaag opsturen en worden vervolgens in het 538 programma ‘Evers Staat Op’ beoordeeld.

Coverbands die denken dat ze de twee stadions kunnen opwarmen, hebben de mogelijkheid om hun demo tot maandag 15 maart per post of via de website in te sturen. In het programma ‘Evers Staat Op’ worden van maandag 15 tot en met 18 maart elke ochtend drie demo’s uitgezonden. Luisteraars kunnen vervolgens per sms hun stem uitbrengen. De demo met de meeste stemmen gaat door naar de finale.

Op 19 maart 2010 kiezen Guus Meeuwis en Edwin Evers uit de 4 finalisten de winnaar. Radio 538 en Guus Meeuwis zoeken voor het derde jaar op rij een coverband. Vorig jaar ging de band ‘Jewelste’ er met de prijs vandoor. In 2008 was dat coverband ‘Network’.

Lees ook:Guus Meeuwis en Edwin Evers zoeken beste voorprogramma ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Coverband JeWelste winnaar voorprogramma Guus Meeuwis
Lees ook:538 vraagt om demo’s coverbands
Lees ook:Guus Meeuwis zoekt coverband via Radio 538
Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>