538 vraagt om demo’s coverbands

Hij begon met het spelen in een studentenbandje en groeide uit tot één van de grootste Nederlandse artiesten. Zanger Guus Meeuwis is vijftien jaar na zijn doorbraak nog steeds razend populair. Veel mensen willen graag bij zijn optredens zijn, maar voor andere (beginnende) artiesten is een plek in het voorprogramma van Guus ook niet verkeerd. Radio 538 maakt het mogelijk dat een coverband tijdens Guus zijn ‘Uit & Thuis’-tour het publiek in het Philips stadion en het Abe Lenstra mag opwarmen. Bandjes kunnen hun demo opsturen en worden vervolgens bij ‘Evers Staat Op’ beoordeeld.


Met zijn speciale tour ‘Groots met een zachte G.’, editie ‘Uit & Thuis’, speelt Guus Meeuwis in juni 2009 in het Philips stadion in Eindhoven en in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Guus is nu met Radio 538 op zoek naar een coverband die het voorprogramma zal gaan verzorgen.

Coverbands die denken twee stadions te kunnen (of durven) opwarmen, kunnen hun demo tot en met zondag 17 mei 2009 insturen naar Radio 538. In het programma ‘Evers Staat Op’ worden van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei elke ochtend drie demo’s uitgezonden. Luisteraars kunnen vervolgens per sms hun stem uitbrengen. De demo met de meeste stemmen gaat door naar de finale.

Demo’s kunnen gestuurd worden naar Radio 538, t.a.v. Evers Staat Op, o.v.v. Coverband, Postbus 1217, 1200 CM Hilversum. De mogelijkheid bestaat ook om demo’s te uploaden via Radio538.nl.

Lees ook:Guus Meeuwis zoekt band voor in voorprogramma
Lees ook:Guus Meeuwis en Edwin Evers zoeken beste voorprogramma ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Coverband JeWelste winnaar voorprogramma Guus Meeuwis
Lees ook:Guus Meeuwis zoekt coverband via Radio 538
Lees ook:Met 100%NL in het voorprogramma van Jeroen van der Boom

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “538 vraagt om demo’s coverbands

  1. Pingback: Coverband JeWelste winnaar voorprogramma Guus Meeuwis | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>