Vrouwen krijgen eigen radio-uurtje

Lokale omroepen verdienen hun bestaans-recht vaak door het aanbieden van zogenaamde doelgroepprogramma's. Bij de lokale omroep waar ik werk (OOG Radio), hebben we in de avonduren ook een groot aantal radioprogramma's voor specifieke doelgroepen. Maar zo één als ze in Zeeland krijgen, hebben we nog niet. Radio Omroep Schouwen-Duiveland (ROSD) komt namelijk met een uurtje speciaal voor vrouwen.

De Provinciale Zeeuwse Courant (PZC) schrijft over het programma 'Schouwse Vrouwen Wereldwijd' dat maandag 7 januari van start gaat bij de ROSD. Het wordt een programma voor en door vrouwen en het gaat het toepasselijk over vrouwen, over hun beroep en over hun hobby's.

De doelgroep van het programma zijn vrouwen, maar dat trekken de programmamakers wel heel breed. Men wil namelijk zowel jonge vrouwen als de wat oudere vrouwen benaderen. Om dat te bewerkstelligen wordt het programma gepresenteerd door vrouwen van drie verschillende generaties. Zo is een van de presentatrices een jonge moeder, een is een moeder met tienerkinderen en de derde is een oma.

De Schouwse Vrouwen zijn vanaf 07/01 elke maandagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur te horen op Radio Omroep Schouwen-Duiveland.

Lees ook:Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend
Lees ook:Aandacht voor lokale omroep-vrijwilligers op Radio 5
Lees ook:COC Haaglanden gaat radiomaken met WOS-radio
Lees ook:Lokalo van de week: Omroep 527
Lees ook:“Omroep Amersfoort moet fuseren met RTV Eemstad”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>