COC Haaglanden gaat radiomaken met WOS-radio

De lokale omroep van Westland gaat in samenwerking met COC Haaglanden radioprogramma’s maken die “een beeld geven van de homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders (HLBT) in de regio.” Er komen zes afleveringen, daarin zullen diverse kanten van het ‘HLBT-leven’ aan bod komen. Maxim van Ooijen van COC Haaglanden zegt op GK.nl: “We hebben jongeren, ouderen, vrouwen en transgenders. Verder is er aandacht voor homoseksualiteit binnen het huwelijk, mensen met HIV en voorlichting op middelbare scholen. Ook nemen we een kijkje in een verzorgingshuis in Wateringse Veld, waar het personeel speciaal geschoold is om homodiscriminatie tegen te gaan.” Van vrijdag 17 juni tot en met 26 augustus zijn de uitzendingen om de week te horen op WOS-radio, tussen 17.00 en 18.00 uur.

Lees ook:Mexicaanse griep in Frankrijk? Les via de radio
Lees ook:Frank Dane bezoekt genomineerden 538 Schoolawards 2009
Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Vrouwelijke dj’s nemen Q-music over
Lees ook:Q-music besteedt veel aandacht aan internationale vrouwendag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>