Populaire Top 1000 Allertijden nadert ontknoping

ACTUEEL: Veronica’s Top 1000 editie 2008 van start

De Top 1000 Allertijden van Radio Veronica is hot. Dat blijkt uit de statistieken van het Radioactive blog. Het bericht over de start van de Top 1000 is ver uit het meest gelezen bericht deze week op Radioactive. Daarmee is het artikel over de lijst populairder dan de berichtgeving over Het Geluid en de transfer van Ruud de Wild naar Q-music. Tijd om de lijstjesfans bij te praten over de naderende ontknoping van de Top 1000.

Zaterdag 15 december tussen 18:00 en 19:00 uur zijn de laatste en hoogst genoteerde platen uit de Top 1000 Allertijden te horen. De volgorde van 997 nummers uit de lijst is al lang bekend, behalve van de eerste drie. Radio Veronica houdt de spanning er ook nog even in, want de luisteraars kunnen nog tot op het laatste moment stemmen op hun favoriet.

Echt heel verrassend zal de uitkomst niet zijn, want behalve dat de volgorde niet bekend is, weten we al wel dat U2 (One), Queen (Bohemian Rhapsody) en Guns n’ Roses (November Rain) de top drie zullen completeren.

De opbrengsten van het stemmen op de top 3 gaat naar Mayday! Mayday!, een organisatie die kankerpatienten bijstaat in moeilijke tijden. Om daar extra aandacht voor te vragen zal Erik de Zwart aanstaande zaterdag de laatste drie uren van de Top 1000 presenteren.

Update: (Audio) Erik de Zwart op Veronica, bekendmaking nummer 1

Zie ook:
- Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
- Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000
- Aangepaste programmering Veronica met oud & nieuw

Lees ook:Erik de Zwart goed voor record aantal sms’jes
Lees ook:Audio | Erik de Zwart op Radio Veronica, bekendmaking nummer 1
Lees ook:Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden (2008) van start

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Populaire Top 1000 Allertijden nadert ontknoping

 1. Dingetje

  Nadeel van die top 1000 is dat het bijna ieder jaar hetzelfde is. Vind ik trouwens een groot nadeel van Radio Veronic. Luister 1 jaar niet en ze draaien nog steeds dezelfde platen. Veel te eentoning.

    /   Reply  / 
 2. Dingetje

  En ze knippen in platen.

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @Dingetje: Knipt Veronica in de platen, weet je dat zeker? Is het niet zo dat ze platen wat eerder afkappen bij het maken van een doorstart? Het is mij in ieder geval nog nooit opgevallen.

    /   Reply  / 
 4. Ik

  @Dingetje. Dat doen alle radiostations hoor. Das altijd al geweest en terecht ook. Of ze lullen erdoor of ze kappen m eerder af. Dat heet inkorten.

  Geen idee waarom ze dat doen zo te merken?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>