Ruud de Wild tóch naar Q-music

Wensen en verwachtingen blijken toch uit te komen, Ruud de Wild gaat namelijk wél naar Q-music. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte zal hij vanaf 10 maart 2008 de ochtendshow op Q-music presenteren. Jeroen van Inkel presenteert momenteel nog de ochtendshow op Q en hij zal op dezelfde zender een nieuw programma gaan presenteren. In februari zal de exacte programmering bekend worden gemaakt.

Ruud de Wild gaf in het tv-programma Ranking The Stars al aan graag nog één keer te willen knallen met Jeroen Kijk in de Vegte. De wens die hij in juli 2007 bij de opnames van het programma deed, komen nu dus ook echt uit.

Na zijn vakantie in augustus heeft Ruud de Wild zich ziekgemeld en sindsdien heeft hij zijn show bij Radio 538 niet meer gepresenteerd. Wouter van der Goes, programmadirecteur van Q-music, was medio september nog zeker van zijn zaak; Ruud de Wild zou niet naar Q-music gaan. De dj was volgens hem uitgekeken op 538, en op de radio in zijn algemeenheid.

Q-music is nu toch zeer verheugd om te kunnen melden dat Ruud de Wild het DJ team volgend jaar komt versterken. Vanaf maandag 10 maart 2008 is hij met zijn oude sidekick Jeroen Kijk in de Vegte weer op de radio te horen!

Zie ook:
- Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
- Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
- Ruud de Wild ziek, overspannen of een conflict?
- Giel Beelen gaat voor nog geen miljoen naar 538
- 538 DJ's tekenen nieuw contract, Lindo Duvall op plek Ruud
- Jeroen van Inkel boos over degradatie bij Q-music

Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ruud de Wild tóch naar Q-music

 1. Jasper

  Zooo. Het kleine kind Ruud de Wild heeft zijn zin. Wat een lafbek hoor. Zichzelf ziek melden in plaats van gewoon zijn contract uit te dienen.

  Maar ff een paar vraagjes:

  Wat vindt Inkel hier van? Wil die wel naar een ander tijdstip? Destijds bij Veronica was dat een reden voor hem om te vertrekken. Deed ie wat fout? Was Jeroen niet de redder van Q?

  Ruud in de morgen? Ruud als positief geluid in de morgen? Huh?

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  @Jasper: Ik denk dat je terecht die vragen stelt, want er wordt helemaal niet gesproken over de vraag of Jeroen van Inkel wel wil verkassen qua tijdstip.

  Ruud de Wild kan wel lekker zeuren, maar met Jeroen kan hij volgens mij wel zorgen voor een leuk/positief geluid in de ochtend!

    /   Reply  / 
 3. riki

  Ruud de Wild had vast wel flink wat moeten betalen om zijn contract bij 538 af te kopen.

  Ik heb het idee dat Van Inkel hier niet erg blij mee zou zijn. Hij wilde toch heel graag in de ochtend zitten. Dit was toch ook één (van de vele) reden om toen van 538 naar Veronica te gaan.

  Het lijkt mij wel een leuk programma worden RdW.nl op 3FM was toch één van mijn favoriete programma´s op de radio. Hopelijk komt die sfeer nu weer terug.

    /   Reply  / 
 4. Ton Plekkenpol

  Als ex radioman (Caroline), krijg ik toch altijd een steek in het hart. Radiomaken is een vak. Jeroen van Inkel en Ruud de Wild zijn beide vakmannen. Het is alleen zo vreselijk jammer dat, alsof het eredivisie voetbal is, er zoveel grote bedragen en afkoopsommen mee gemoeid zijn. Radio zit in je DNA. Het is in je. Het is liefde. En ik weet dat het vaag klinkt en dat je denkt dat je van liefde niet kan leven… Nou ik weet wel beter. Dat kan écht, voor weinig geld en toch met hart en ziel radiomaken. Het kán! En in deze nieuwe eeuw zal het steeds belangrijker worden! Groet, Ton Plekkenpol, het GROOT Vakantieboek.

    /   Reply  / 
 5. Dick

  Prachtige luistercijfers voor q-music zonder Ruud de Wild, maar blijkbaar moet het altijd maar meer, zo gaat dat in business, want dat is het natuurlijk. De vuurdoop van Wouter van der Goes als programmadirecteur mag als mislukt beschouwd worden. De ochtendcrew van q-music gaf een heerlijk rustige show, maar helaas moet het weer wild met Ruud en zijn rechterhand Jeroen Kijk in de Vegte. Jammer en het valt nog te bezien of de kijkcijfers inderdaad stijgen, maar dat zal de praktijk uitwijzen. De wild had ook de plaats kunnen innemen van Van der Goes tussen de middag, want dit uurtje ijdelheid levert niet echt een bijdrage aan q-music.

    /   Reply  / 
 6. Dick

  Luistercijfers in plaats van kijkcijfers, maar dat mag duidelijk zijn.

    /   Reply  / 
 7. Martijn

  Jammer, jammer en nog eens jammer. Weer zo’n brulaap in de ochtend, moet dat nu op elk station?

  De huidige show is gewoon relaxed, gaat het nu alleen maar om luistercijfers? Dat blijkt maar weer…

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Eén jaar ‘Ruuddewild.nl’ op Q-music | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>