Radio 538: De huidige stand van zaken

Ruud de Wild weg bij 538, WeekendRick stopt ermee en de mogelijke komst van Giel Beelen.

Radio 538 heeft de laatste tijd nogal wat veranderingen gekend. Hierbij een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen tot nu toe.

- Eind november 2003: Jeroen van Inkel, toendertijd in dienst van 538, meldt zich 'ziek' omdat hij graag bij 538 weg wil.

- Medio december 2003: Jeroen van Inkel verlaat Radio 538 waar hij nog tot april 2005 een contract had en verkast naar Radio Veronica.

- Eind juni 2007: Erik Jan Rosendahl is niet langer meer te horen als side-kick bij MiddenInDeNachtRick. Radio 538 heeft besloten om zijn contract niet verlengen.

- Begin juli 2007: In tegenstelling tot wat gepland was, gaat Jeroen Nieuwenhuize niet naar het weekend op 538 en dus blijft WeekendRick op de radio.

- Eind augustus 2007: Ruud de Wild keert na vakantie niet terug op de radio. De aanleiding zou zijn dat De Wild overspannen was (trouwen, nieuw huis, schilderen).

- Begin september 2007: Ruud de Wild blijkt niet alleen maar overspannen te zijn; het wordt duidelijk dat hij een arbeidsconflict heeft met zijn werkgever. De geruchten doen de ronde dat De Wild graag naar Q-music wil en daarom 'ziek' thuiszit (Jeroen van Inkel-tactiek).

- Medio september 2007: Q-music ontkent dat Ruud de Wild naar het station zou overstappen. SBS Shownieuws ontketent de geruchten dat Giel Beelen op het punt zou staan om een contract bij 538 te tekenen.

- Begin oktober 2007: De geruchten van een overstap van Giel Beelen worden steeds heftiger. In het tv-programma De Wereld Draait Door zegt Giel Beelen alle duren open te houden.

- 14 oktober 2007: Bekend gemaakt dat het programma WeekendRick aan het eind van de maand tóch stopt. Jeroen Nieuwenhuize zal het weekendtijdslot 12:00 – 15:00 over nemen.

- 15 oktober 2007: RTL Boulevard meldt dat Ruud de Wild definitief niet terugkomt bij Radio 538.

Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Giel Beelen en 538: versprekingen of langdurige geruchten?
Lees ook:Ruud de Wild niet naar Q-music
Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Radio 538: De huidige stand van zaken

  1. Eric

    En zo blijft het nog wel even spannend.

      /   Reply  / 
  2. Joep

    Ruud de Wild kan mij niks schelen maar Giel wel toen Ruud nog bij 3fm zat vondt ik hem een goede DJ maar toen hij naar 538 ging niet meer en als Giel het zelfde doet denk ik ook zo over hem!!!

      /   Reply  / 
  3. RAMBO

    Het isL Jeroen Nieuwenhuize niet Van Nieuwenhuize

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    Tnx RAMBO, ik heb het aangepast. Ik was in de war met Rick VAN Velthuysen. Voortaan zal ik de berichten niet meer ‘s nachts schrijven ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>