Radiolab beloont creatieve radioplannen met budget

Walter Maas Huis)Bedenk een creatief radiogerelateerd project en maak kans op een geldbedrag tot 5000 euro voor de uitvoering van het plan. Het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties en het Walter Maas Huis in Bilthoven starten in januari met een nieuwe editie van het Radiolab. Doel hiervan is het stimuleren en het begeleiden van radiomakers die projecten met een bijzondere artistieke of culturele betekenis willen realiseren.

"In een veranderend digitaal medialandschap met themakanalen, podcasts en user generated content is het Radiolab geïnteresseerd in creatieve, nieuwsgierige radiomakers die het experiment niet schuwen", meldt het persbericht. Groepen en individuën kunnen meedoen aan de wedstrijd. Het Radiolab biedt begeleiding en financiële steun voor de beste inzenders.

Meedoen?

Aanmelden kan nog tot woensdag 20 december door een motivatiebrief met CV, eventueel eerder werk en een voorstel van maximaal een half A4-tje te mailen naar de organisatie. Selectie en toelating gebeurt door een commissie waarin ook de deelnemende omroepen zitting hebben. Vorig jaar won Aletta Becker de Radiolab Realiseringsprijs voor het maken van een documentaire.

Bron: Stifo
________________________________________________________________

Lees ook:Radio 1-luisteraars in RadioLab-panel
Lees ook:Geniaal programma-idee? Doe mee aan het Radio 1 RadioLab!
Lees ook:Tien programma’s in de race voor RadioLab prijs
Lees ook:RadioLab belicht De Kloof tussen arm en rijk
Lees ook:Radio 1 RadioLab maakt vernieuwende radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>