Nieuws van morgen: digitale radio op je iPod

Tientallen gigabytes om vele duizenden nummers op je iPod te zetten en toch ook nog naar de radio willen luisteren? Binnenkort moet het mogelijk zijn om naast je eigen muziekcollectie ook radiostations te beluisteren via je witte oordoppen.

vnunet.com weet te melden dat Apple morgen (5 september) een reeks nieuwe iPods lanceert die gereed zijn voor digitale radio.

Goed geïnformeerde insiders melden dat de nieuwe iPods zo ontworpen zijn dat ze digitale radio kunnen ontvangen. Luisteraars hebben tevens de mogelijkheid om de nummers te kopen die afgespeeld worden.

De nummers die gekocht kunnen worden zijn wel beperkt tot de liedjes die beschikbaar zijn in de iTunes winkel. Voor de gadgetfreaks is er nog meer goed nieuws, want de nieuwe iPods zullen naar alle waarschijnlijkheid geen knoppen meer hebben maar enkel nog een touch screen.

Officieel wordt het morgen allemaal pas bekend gemaakt. Ben wel benieuwd naar die mogelijkheid voor digitale radio!

Lees ook:Hele iTunes Top 30 te winnen op Download Vrijdag
Lees ook:Q-music start de hitlijst iTunes Top 30
Lees ook:Optreden Bløf in Q-hotel te downloaden via iTunes
Lees ook:Getver: Mariah Carey op 1 in Sky Radio Christmas Top 50
Lees ook:VRT: Het radiogeluid van de toekomst is digitaal!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuws van morgen: digitale radio op je iPod

 1. T. Auch

  DJ-Marathon is in planning op Galaxy Webradio!

  Op 28-09-2009 begint weer een marathon op Galaxy Webradio. Wie het is zeggen wij jullie nog in de volgenden dagen. De eerste marathon op Galaxy Webradio was 24 uren en nu de tweede marathon zou 48 uren duren of nog langer heeft de presentator bekent gemaakt.

    /   Reply  / 
 2. T. Auch

  DJ-Marathon is in planning op Galaxy Webradio!

  Op 28-09-2009 begint weer een marathon op Galaxy Webradio. Wie het is zeggen wij jullie nog in de volgenden dagen. De eerste marathon op Galaxy Webradio was 24 uren en nu de tweede marathon zou 48 uren duren of nog langer heeft de presentator bekent gemaakt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>