Scooter winnen bij Wild FM was nog nooit zo makkelijk

Radio-DJ´s als Ruud de Wild, Koen van Huijgevoort en Timo Kamst hebben Hyves al lang ontdekt als middel om luisteraars aan zich te binden en om met hen in contact te komen. Ook bestaat er tegenwoordig van ieder radio-programma wel een speciale Hyves. De DJ's en programmamakers pakken de online vriendencommunity dus wel op, maar de radiostations zelf nog niet.

Wild FM gaat als eerste radiostation actief iets doen met Hyves en de leden van de Wild FM Hyve worden beloond!

Het commerciële radiostation uit Noord-Holland geeft woensdag 7 november een vette retroscooter weg. Voor deze actie hoeven luisteraars geen bankbiljetten te sparen, geen slagzinnen afmaken of als nummer 281 naar de studio te bellen. Nee, het is nog veel simpeler: je hoeft slechts lid zijn van de Wild FM Hyves.

Wild FM wil graag nog meer online in de weer zijn met haar luisteraars en daarin past de actie via Hyves uitstekend. Daarnaast kost het -naast een persberichtje en wat aandacht op de radio- geen drol (ik neem aan dat de scooter geleverd wordt door de sponsor).

Wilde ambities 

Dat Wild FM een regionale zender is en dat Hyves Nederlandbreed is, vindt de zender stiekem niet erg. Op Radio.nl geeft de zender aan dat het -kijkend naar de toekomst- geen onbelangrijk aspect vindt dat ook mensen buiten Noord-Holland kennis kunnen maken met het station. Ik proef hier toch dat de ambitie van Wild FM is om verder te gaan dan een deel van de Randstad. Ambitie tonen kan geen kwaad, maar of Hyves echt het groeimiddel is om die ambities waar te maken, dat betwijfel ik.

Meer Wild FM:
- Wild FM positioneert zich als… hitradio

Lees ook:Luister naar eerste uur Wild FM
Lees ook:Wild FM schrikt van plannen Radio Noord-Holland
Lees ook:Gratis borstvergroting te winnen bij Wild FM
Lees ook:AT5 en RTV Noord-Holland zetten volgende stap naar fusie
Lees ook:Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Scooter winnen bij Wild FM was nog nooit zo makkelijk

 1. FlorisD

  3FM doet hier ook al langer aan hoor, via http://radio3fm.hyves.nl en diverse programma-hyves. Ook wordt er in de uitzending hier en daar naar verwezen, zoals requests voor tijdens MetMichiel.

  Ze zijn dus echt niet de eerste qua radiostations die iets met hyves gaan doen…

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Mee eens, maar waar ze volgens mij wel de eerste mee zijn, is dat de ‘prijsvraag’ uitsluitend via Hyves gaat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>