Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos

Met het vertrek van Dave Donkervoort en Peter Snijders is de programmering van Radio 10 Gold in één keer flink uitgedund. De middaguren van Dave Donkervoort zijn overgenomen door René Verkerk. Ook andere dj’s van 10 Gold krijgen er meer uren bij. De oude zaterdag- en zondagmiddaguren van Snijders worden nu verzorgd door Peter Rijsenbrij en Jos van Heerden, maar de doordeweekse avond is nu vanaf 23.00 uur non-stop. Bezuinigingen?

Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:Peter Snijders keert terug bij 10 Gold
Lees ook:Tijd om een demo te sturen?
Lees ook:Leegloop bij Radio 10 Gold?
Lees ook:Dave Donkervoort naar 100%NL

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos

 1. Bernhard

  Denk niet dat én Jos én Peter R. meer uren gaan maken, want volgensmij wordt het verdeeld.
  Vorige week zaterdagochtend was Peter Holland er bijvoorbeeld en die week daarvoor Thorvald. Dus ik denk dat om de week er een 2 andere DJ’s zitten: de ene week die en die en de andere week weer 2 andere en zo om en om.

  Maar ik blijf sterke vermoedens houden dat er binnenkort meer nieuws komt ontremt de programering, dit kan niet weer zolang vol gehouden worden. Non-stop draaide men ook al in de periode na het FM verlies. Ik ben benieuwd…

    /   Reply  / 
 2. flinterdun

  Radio 10 Gold wordt per 1 november opgeheven…

    /   Reply  / 
 3. Thomas Giger

  @flinterdun, interessant! Ik hoor de laatste dagen allerlei geruchten rondom Radio 10 Gold. Maar waarom opheffen en niet verkopen? En 10 Gold is voor Talpa toch een goede aanvulling op de doelgroep die ze met 538 bereiken? 5% is een mooi marktaandeel.

  Ik speculeer maar even wat.. Radio 10 Gold = RTL FM, per 1 november? ;-)

  flinterdun, mail me ff als je wilt:
  [email protected]

    /   Reply  / 
 4. Erwin

  Dan speculeren we even verder want RTL FM zou niet kunnen aangezien 10 Gold AM heeft. Ik verwacht dan eerder een naamswijziging in RTL Radio ofzo. Dit zou best kunnen aangezien hun zuster station in Duitsland ook zo heet.

    /   Reply  / 
 5. Thijs

  Wat mij vooral opvalt, is dat er steeds meer nieuwere muziek wordt gedraaid. Denk hierbij aan Maroon 5, Juanes en Racoon.

    /   Reply  / 
 6. Robert

  Waarom zouden ze dan wel een nieuwe dj aangetrokken hebben? Menno Vroom bedoel ik.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>