“Ochtend-dj’s zijn gelijkwaardig”

De ochtendshow van 100% NL wordt gemaakt door een duo op basis van gelijkwaardigheid, dus niet in de traditionele rolverdeling van dj en sidekick. Dat heeft initiatiefnemer Herbert Visser laten weten aan Radioactive.blog.nl. De bekendmaking van nieuwe transfers wil hij naar eigen zeggen graag aan de dj’s zélf overlaten. Vanochtend heeft Patricia van Liemt ons laten weten dat zij inderdaad gaat presenteren bij 100% NL.
Samen met Dave Leusink maakt zij nu het ochtendprogramma The Wild Wake-up op Wild FM, een commercieel hitstation voor de regio Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Purmerend. Waarschijnlijk zegt ze straks óók gewoon ‘Goeiemorgen, Dave!’, maar dan tegen Dave Donkervoort. Bronnen in de radiowereld tippen deze Radio 10 Gold-dj als ‘morning man’ van 100% NL. Wanneer wij van hem ook een bevestiging krijgen, zullen we dat hier melden.

Mannenstemmen

Ondanks dat 100% NL bewust kiest voor veel vrouwelijke dj’s, zijn op de zender ook mannenstemmen te horen. Volgens onze collega’s van Radio.nl zijn dit Lex Gaarthuis, Casper Meijer en de ANP-medewerkers Marcel Barendse en Joost van der Stel. De site meldt verder dat Dave Donkervoort op 100% NL onder de naam ADHDave gaat presenteren. Een naam die bij hem past, want ik heb hem wel eens ontmoet en kan zeggen dat-ie behóórlijk druk is .
________________________________________________________________

Lees ook:300606 – Dag van de laatste radio-uitzendingen
Lees ook:Dave Donkervoort naar 100%NL
Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:[Audio] Davy’s On The Road Again (weg bij 10 Gold)
Lees ook:Dave Donkervoort op 100%NL?

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Ochtend-dj’s zijn gelijkwaardig”

  1. Nieuw talent

    Leuk! Hebben ze nog plaats voor deejays, weet jij dat?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>