Specials tijdens Hemelvaart

Het zijn dagen met weinig radionieuws, maar op deze site kun je dit weekend genoeg lezen. Zo praten we met Dave Donkervoort en Patricia van Liemt over hun overstap naar 100%NL en besteden we aandacht aan de juridische achtergronden van het beroep van RTL Nederland bij het College van Beroep voor het Bedrijfsleven. Verder een interview met Frank van ‘t Hof over V-Radio van de Veronica Radioschool en nog veel meer. Stay tuned…

Lees ook:100% Radioactive
Lees ook:100%NL nog niet zeker van A9
Lees ook:CBb geeft Staat gelijk: RTL FM moet uit de lucht!
Lees ook:RTL FM wil langer op FM blijven
Lees ook:Radio 10 verliest, Radio Veronica blijft op FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>