AVRO Radio viert dubbel feest!

Radioactive.blog.nl | AVROTwee radioprogramma’s van de AVRO jubileren. Schiffers.fm bestaat vijf jaar en de Arbeidsvitaminen maar liefst zes decennia. Het is daarmee officieel het langstlopende landelijke programma ter wereld, zo werd gisteren bekend. De omroep krijgt hiervoor een notering in het beroemde Guinness Book of Records, toch wel leuk. Dubbel feest dus vandaag, bij de AVRO op Radio 2 en 3FM.

Hans Schiffers viert het vijfjarig bestaan van zijn programma deze hele week met Radio 2-luisteraars, die kunnen stemmen op hun favoriete radiofragment uit het afgelopen lustrum, wat nog kan tot 12.00 uur. Op de suggestielijst staan onder meer interviews met Paul McCartney, Elton John, Cliff Richard en de Rolling Stones. De presentator van Schiffers.fm begon met diverse programma’s bij de AVRO op Radio 3, waaronder de Arbeidsvitaminen.

En op deze Dag van de Arbeid vieren de AVRO op 3FM samen het 60-jarig bestaan van dit populaire verzoekplatenprogramma, dat ontstond tijdens de wederopbouw na de oorlog. Tussen negen uur ‘s ochtends en negen uur ‘s avonds zijn daarom alleen maar Arbeidsvitaminen te horen. Het leukste hebben ze trouwens voor het laatst bewaard: een 60 minuten durende mix met de 60 grootste Arbeidsvitaminen-klassiekers.
________________________________________________________________

Lees ook:Beste albums van McCartney op KX Radio
Lees ook:1 Mei is de Dag van de Arbeidsvitaminen
Lees ook:[Foto's] CD-presentatie 60 Jaar Arbeidsvitaminen
Lees ook:3FM lanceert op vrijdag: artiest van de dag
Lees ook:Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “AVRO Radio viert dubbel feest!

  1. harde werker

    Ze hebben er zelfs het Journaal mee gehaald, vandaag. Luister zelf ook vaak voor mijn portie vitaminen, want ik ben ‘s ochtends niet vooruit te branden.. wist niet dat de AV al zo lang bestonden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>