Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

‘s Werelds langstlopende radioprogramma ‘Arbeidsvitaminen’ verhuist naar Radio 5. Doordat BNN vanaf september 2010 de uren 10:00 tot 12:00 uur gaat vullen op 3FM, komt het Avro-programma die zender te vervallen. Gerard Ekdom die Arbeidsvitaminen negen jaar lang heeft gepresenteerd, schuift op naar de lunch op 3FM en hij ziet zijn programma verhuizen naar Radio 5 Nostalgia. Daarmee is het programma gered en kan het nog wat jaren aan het record 64 jaar op de radio toevoegen.

Arbeidsvitaminen bestaat al sinds 19 februari 1946.

Het programma keert in september terug op Radio 5 Nostalgia en Jan Steeman gaat het presenteren.

Andere muziek

Arjan Snijders, eindredacteur AVRO Radio: “Uiteraard zal de AVRO Arbeidsvitaminen nooit stopzetten. De titel verhuist, zoals in het verleden wel eens vaker is gebeurd. Het is een instituut, de moeder van alle ochtendprogramma’s als start van de werkdag. Het programma bereikt dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd, een mooi moment om het te verhuizen naar Radio 5 Nostalgia. Daar zal werkelijk elke luisteraar zijn opgegroeid met die Arbeidsvitaminen. Natuurlijk zal het programma muzikaal passen bij de muziekformule van Radio 5 Nostalgia.”

Cirkel is rond

Zoals gezegd wordt Jan Steenman de nieuwe presentator van Arbeidsvitaminen. Saillaint detail is dat Steeman degene is die die negen jaar terug Gerard Ekdom aannam om voor de AVRO Arbeidsvitaminen op 3FM te presenteren. Arjan Snijders: ” Hij is nu zelf de presentator die het stokje weer over pakt van Gerard. De cirkel is rond!”

ZIE OOK:
- Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
- Nieuwe programmering 3FM najaar 2010

Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’
Lees ook:Reacties 3FM, Vara en Avro op wijzigingen 3FM-ochtend
Lees ook:[Foto's] CD-presentatie 60 Jaar Arbeidsvitaminen
Lees ook:Gerard Ekdom vond het tijd voor iets nieuws
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Arbeidsvitaminen gaat verder op Radio 5

  1. andre van hagen

    arbeidsvitamine naar radio 5 ook op zaterdag ochtend? dat zou mijn oren goed doen

      /   Reply  / 
  2. Lucas & Rene

    Ik luister al bijna mijn hele leven naar de arbeidsvitaminen, ook ben ik ooit eens in de studio geweest van Herman Smedes, een van de eerste ik dacht presentatoren,ook hoop ik nog lang te luisteren naar de wat met vroeger altijd zij, AVRO’s arbeidsvitaminen.ik ben pas 65 groet van Lucas in Budel-Schoot.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>