3FM lanceert op vrijdag: artiest van de dag

Vanaf vandaag is Gerard Ekdom weer te horen op de vrijdag van 3FM. Eerder was dat uiteraard het geval met Ekstra Weekend, samen met Michiel Veenstra. Vanaf vandaag presenteert Ekdom ook op vrijdag de lunchshow Effe Ekdom tussen 12:00 en 14:00 uur. Om dit te vieren wordt een oud Ekstra Weekend-item terug in het leven geroepen: de artiest van de dag. Iedere vrijdag krijgt één artiest, uit heden of verleden de hele dag de spotlight op zich. Vandaag, vrijdag 9 januari, staat 3FM helemaal in het teken van Paul McCartney. Je hoort in elk programma, één van zijn nummers. Uiteraard mag jij helpen bepalen welke nummers van McCartney worden gedraaid.

Lees ook:Golfen met sterren in jubileumuitzending Ekstra Weekend
Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100
Lees ook:Luisteraars maken zelf EkStra Weekend-uuropener
Lees ook:Sir Paul en Ozzy vieren 40e verjaardag
Lees ook:Beste albums van McCartney op KX Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>