Beste albums van McCartney op KX Radio

Paul McCartney fan? Zondag 10 maart wordt de 50e aflevering uitgezonden van de Macca Podcast op KX Radio. Dit is een programma reeks over en met de muziek van Sir Paul McCartney. Speciaal voor deze 50e aflevering kun je zondag 10 maart luisteren naar de Top 10 beste ‘Macca’ albums op KX Radio.

De Nederlandse die-hard fans van ex-Beatle Paul McCartney hebben de afgelopen weken gestemd op de beste platen van Sir Paul. En dat is lastig, want welke van de 44 kies je dan? De drie meest gekozen albums van McCartney zijn:

1.  Ram (1971)
2.  Chaos and creation in the backyard (2005)
3.  Flaming Pie (1997)

Zondag 10 maart wordt de 50e aflevering uitgezonden van de Macca Podcast. Dit is een programma reeks over en met de muziek van Sir Paul McCartney. In geen enkele aflevering wordt een liedje dubbel gedraaid. Ruim 600 verschillende songs zijn de revue al gepasseerd en het einde lijkt nog niet in zicht. Daarom vieren de makers van de Macca Podcast, Koop Geersing en Arjan Snijders, de 50e  editie met tientallen fans van de show. Ze zijn live aanwezig bij de uitzending van de 50eeditie, die van 12 tot 14 uur wordt uitgezonden via KX Radio.

De top 10 wordt zondag 10 maart uitgezonden en is gratis online als podcast te bewaren.

Lees ook:3FM lanceert op vrijdag: artiest van de dag
Lees ook:Rob Stenders en Paul Rabbering nieuw in weekend Radio 2
Lees ook:The Joshua Tree van U2 ‘beste album aller tijden’
Lees ook:Nieuw programma op 3FM: Live Request
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>