Nathan Tamis naar 3FM

De vorig jaar begonnen Veronica Radioschool levert zijn eerste talenten af. Nathan Tamis van de Klas van 24 begint vandaag als producer bij het BNN-programma Wout! op 3FM. Hij gaat items maken voor dj Wouter van der Goes en sidekick Astrid de Jong en de show ook op andere manieren creatief ondersteunen.

Tamis liep eerder al stage bij de KRO, waar hij meewerkte aan het 3FM-programma RabRadio van Paul Rabbering. De radiomaker is door de opleiding in een hele nieuwe wereld terechtgekomen, zo vertelt hij op de Veronica-website. "De Radioschool heeft een hele zware bunkerdeur voor mij geopend. Helemaal top!"

Leuk dat er zo’n opleiding is, want Nederland heeft nooit eerder een speciale radio-opleiding gehad. Naast de (onbetaalbare) Media Academie waren er alleen de hbo-opleidingen journalistiek. Je leert daar veel, maar vooral de journalistieke aspecten van radio. Dus dit is een goed initiatief van Veronica. Alleen jammer dat er een leeftijdgrens is tot 25 jaar, want er zijn genoeg andere ge├»nteresseerden.

Jongeren die ook professioneel radio willen maken, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de tweede lichting van de Klas van 24. Lessen kunnen gevolgd worden naast studie of werk. Leerlingen kunnen verder stage lopen bij landelijke radiostations die verbonden zijn met de Radioschool, waaronder Kink FM en Radio Veronica. Meer informatie over de opleiding vind je hier.
________________________________________________________________

Lees ook:Veronica zoekt opnieuw jong radiotalent m/v
Lees ook:Slecht nieuws voor radiotalent: Radioschool stopt
Lees ook:Open lessen Radioschool
Lees ook:Gelukkig, ze zijn er nog… dj’s met passie voor muziek
Lees ook:Whatever! van Radioschool ook in Arnhem on-air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>