Open lessen Radioschool

Na een succesvol eerste jaar begint de Veronica Radioschool binnenkort met korte cursussen waar iederéén aan kan meedoen. Tot op heden waren de praktijklessen nog voorbehouden aan leerlingen van de Klas van 24, die het opleidingstraject in de weekenden of vakanties kunnen volgen, dus naast werk of studie. Intussen zijn verschillende cursisten via stages bij landelijke stations doorgestroomd naar een professionele radiojob.
De inschrijving voor de lichting 2006 / 2007 is gestart, maar daar komen helaas alleen jongeren van 16-25 jaar voor in aanmerking. Wél kan iedereen meedoen aan schriftelijke cursussen via de website, excursies naar radiostations en vanaf nu dus ook losse modules volgen. Daarnaast komen er op termijn masterclasses voor ervaren radiomakers die hun brede vakkennis willen verdiepen.

Lees ook:

Nathan Tamis naar 3FM
Whatever! van Radioschool ook in Arnhem on-air
________________________________________________________________

Lees ook:Radioschool start in november met open cursussen
Lees ook:Slecht nieuws voor radiotalent: Radioschool stopt
Lees ook:Caz! organiseert Halloween-horrorfilmnacht ‘in real’
Lees ook:Whatever! van Radioschool ook in Arnhem on-air
Lees ook:Nathan Tamis naar 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>