Van Inkel wil Evers verslaan in de ochtend

Jeroen van Inkel zat donderdag op de bank bij Max & Catherine. De ‘morning man’ van Q Music, het radiostation dat Nederland momenteel rood kleurt met abri’s en billboards, sprak met Catherine Keyl over zijn carrière en gezinsleven. Aan bod kwam ook de moeilijke periode die hij in de laatste jaren doormaakte.
Van Inkel sprak over de relatieproblemen tussen hem en zijn vrouw Sandra. Hun dochters Teddy en Isabel hadden een videoboodschap ingesproken. Ze vertelden dat ze op weg naar school naar de ochtendshow van hun papa luisteren en hem vaak inspiratie geven voor zijn programma .

Het lijkt erop dat de Inkelbaas met een comeback bezig is. Na een rustige start komt Je Dag Is Goed steeds beter uit de verf en ook de luistercijfers zitten in de lift. Aan ambities geen gebrek: het doel is om Edwin Evers in de ochtend te verslaan. Jeroen’s vaste nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood maakte voor Vrouw Online deze sfeerimpressie van de ochtendshow. | Tip: Rinkeldekinkel.com.
_______________________________________________________

Lees ook:Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows
Lees ook:‘Omdat je met Q-music spreekt, doos!’
Lees ook:Boer Tom grap van Edwin Evers erg goed gelukt
Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:100%NL zichtbaar met outdoor-reclamecampagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>