Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows

“Ik baal nog steeds dat ik uit de ochtend gehaald ben bij Q-music”. Het is een quote van Jeroen van Inkel in het Veronica Magazine (nr. 12) waar hij geïnterviewd wordt door zijn oud-collega Rob Stenders. Ruim twee jaar geleden moest Van Inkel plaatsmaken in de ochtend voor de van Radio 538 afkomstige Ruud de Wild. Nog steeds zou Jeroen graag een ochtendshow maken op de Nederlandse radio.

“Als ik luister naar Beelen, De Wild of Evers, dan vissen ze in allemaal dezelfde vijver, hoor ik dezelfde BN’ers. Ik zou graag een echt alternatief voor die shows maken”, aldus Jeroen van Inkel tegen zijn oude maatje Stenders.

Gevraagd naar wat hij over vijf jaar doet, zegt Van Inkel: “De ochtendshow op Veronica, Q-music of Radio 2. Of een radiostation waar ze alle kaders weggooien en waar je lekker kunt beginnen met ‘Start Me Up’ van de Stones, daarna de nieuwe van Lilly Allen kunt instarten, gevolgd door een mooie classic, om je show af te sluiten met een geweldige hiphoptrack.”

Zoveel variatie in de muziek, kan dat wel? Jeroen van Inkel is er van overtuigd dat ‘luisteraars veel minder in formats denken dan radiostations’.

ZIE OOK:
- Jeroen van Inkel bekendste dj van Nederland

Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows

  1. Bart

    Denk dat hij wel een punt heeft… Hopen dat ie die kans krijgt!

      /   Reply  / 
  2. Bastiaan

    Wat denk je van MogguhRick? Ik vind dat toch een behoorlijk goed alternatief voor de andere ochtendshows. Desalniettemin mag hij best in de morgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>