Ruud de Wild op camping in Bakkum

De camping. Voor mij een nachtmerrie, maar Ruud de Wild draait zijn hand er niet voor om: vandaag verhuist de 538-studio met dj Ruud de Wild en sidekicks Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot eenmalig naar de bekende camping in Bakkum. Tijdens deze live uitzending kan de luisteraar onder meer genieten van een optreden van de altijd gezellige Dries Roelvink, die misschien wel in zijn gele zwembroek verschijnt. Om het zomerse gevoel nog meer kracht te geven, houdt Ruud een feestelijke barbecue met luisteraars tijdens zijn campingavontuur. Ruuddewild.nl is van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio 538.

Oh ja, voor de liefhebbers van muziek en kamperen heeft Ruud ook nog eens een geweldige CD samengesteld met de beste zomerse campingtracks. Op het verzamelalbum ‘Ruud’s Camping Knallers’, staan onder andere nummers van Alexandra Stan, Inna, AndrĂ© Hazes, Pitbull, Martin Solveig, Gerard Joling, Caro Emerald, Yolanda Be Cool, Haddaway en Sabrina. Het verzamelalbum is vanaf nu te koop bij Bol.com en vanaf vrijdag 22 juli ook bij Free Record Shop en iTunes.

Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’
Lees ook:Ruud de Wild positief over The Next Pop Talent
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier
Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild met caravan naar Lloret de Mar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>