Ruud de Wild opent nieuw atelier

Een half jaartje vrij af, dat wilde Ruud de Wild graag. Gezien de tijd dat hij afwezig was bij Radio 538 en de startdatum van De Wild bij Q-music, krijgt hij dat half jaar rust zeker. Die tijd wilde hij graag gebruiken om onder andere wat te schilderen. De resultaten van zijn rustperiode zullen ongetwijfeld te zien zijn in het nieuwe atelier dat de radiomaker vandaag opent. En het is een bijzonder atelier.

Ruud de Wild als 'beeldend kunstenaar' opent vandaag zijn nieuwe atelier en expositieruimte 'Lutmastraat 191 K' in Amsterdam. Het is een bijzonder atelier, want het is in handen geweest van wijlen Karel Appel.

In de ruimte gaat De Wild zijn expositie 'Nevergreens' organiseren. Volgens Ruud de Wild zijn er ook 'evergreens', maar omdat een kunstenaar nooit helemaal tevreden is noemt hij zijn schilderijen nevergreens.

Meer over Ruud de Wild:
- Ruud de Wild tóch naar Q-music
- Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
- Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
- Ruud de Wild ziek, overspannen of een conflict?
- Giel Beelen gaat voor nog geen miljoen naar 538
- 538 DJ's tekenen nieuw contract, Lindo Duvall op plek Ruud
- Jeroen van Inkel boos over degradatie bij Q-music

Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild ontwerpt ArtBag
Lees ook:Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles
Lees ook:Ruud de Wild terug van vakantie en geeft auto’s weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>