Wassen beeld Edwin Evers onthuld

Er waren twee poseersessies voor nodig, eentje in Amsterdam en eentje in Londen. En uiteindelijk is dit (zie foto) het resultaat geworden. Het evenbeeld van radio-dj Edwin Evers als een wassen beeld in Madame Tussauds. Edwin Evers mocht het beeld afgelopen vrijdag zelf onthullen in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam. De dj van Radio 538 is er heel blij mee, alleen… ‘hij is niet zo spraakzaam’, aldus Evers.

Edwin Evers vierde in april zijn 10-jarig jubileum bij Radio 538 en als cadeautje hebben zijn sidekicks hem aangemeld voor een beeld in Madame Tussauds. En die heeft hij nu gekregen.

De radiomaker is er erg blij mee: “De gelijkenis is goed hè? Ik was heel erg verrast en het is heel bizar om zo naar jezelf te kijken. Dit gaat veel verder dan in de spiegel kijken”.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een Nederlandse radio-dj een dubbelganger heeft gekregen in het bekende wassenbeeldenmuseum.

ZIE OOK:
- Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds

Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
Lees ook:Edwin Evers stopt bij The Voice Of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>