Welkom op het ‘nieuwe’ RadioActive!

Van harte welkom op het ‘nieuwe’ RadioActive, leuk dat je ons weer gevonden hebt! Vanaf vandaag, 17 maart, lees je hier dagelijks het laatste radionieuws, maar er is meer…

Zo maken we iedere maandag de ‘Lokalo van de Week’ bekend, hierin wordt een Nederlandse lokale omroep voor een week in het zonnetje gezet, en lees je iedere donderdag over een bijzonder radiostation in het buitenland in ‘Radio over de Grens’. Ook lees je hier wekelijks het laatste nieuws over radiozenders op het internet. Heb jij nieuws over jouw internetzender? Mail ons via [email protected]

Daarnaast interviewen wij regelmatig mensen uit de radiowereld, houden we je op de hoogte van spelletjes als ‘Het Geluid van Q-music’ en organiseren we af en toe prijsvragen waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Kortom: Vanaf vandaag zit je weer garant bij RadioActive!

Lees ook:Het nieuwe RadioActive
Lees ook:Even voorstellen
Lees ook:90’s Top 750 op Radio Veronica
Lees ook:Internetradio: DJ presenteert in 3 talen
Lees ook:Nieuwslezer Edvard Niessing zit 40 jaar in het vak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>