Overzicht juli 2008: Meest gelezen berichten

Waaraan meet je populariteit? Bij hitlijsten aan de hand van de muziekverkopen en tegenwoordig meer aan de hand van de muziekdownloads. Bij televisieprogramma's zijn het de kijkcijfers die er toe doen, bij de radiozenders de marktaandelen. Bij dit blog zijn het de bezoekersaantallen en dankzij een ingenieus statistieken-systeem, krijg je hierbij de vijf meest gelezen berichten van juli 2008:

5: Joran van der Sloot begint illegale coffeeshop
Na de onthullingen van Peter R. de Vries over de vermeende betrokkenheid van Joran van der Sloot bij de verdwijning van Natalee Holloway, was het tijden redelijk stil rondom Joran. Tot afgelopen maand toen een luisteraar van Radio 538 het nummer van Van der Sloot bemachtigd had. Joran zou in Thailand zitten en een illegale coffeshop zijn begonnen. 538-jock Lindo Duvall belde Joran en hij nam op. Helaas pakte de dj het verkeerd aan door direct te zeggen "met Lindo, Radio 538", waardoor Joran van der Sloot snel weer ophing.

4: Julia Samuël (oud-RTL FM) in Vinger Aan De Pols
Oud-presentatrice van RTL FM Julia Samuël was begin juli te gast in het televisieprogramma 'Vinger Aan De Pols'. Daarin vertelde ze openhartig over de kanker en malaria die ze gehad heeft. Het bericht over de tv-uitzending werd veel gelezen op Radioactive, met name nadat de aflevering was uitgezonden. De uitzending met Julia Samuël is via deze link terug te kijken.

3: 538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Op 5 juli vond in de Amsterdam ArenA het dancefeest Sensation plaats. Radio 538 was op locatie aanwezig met het programma '538 Dance Department', gepresenteerd door Dennis Ruyer.

2: Edwin Evers heeft Top 10 notering te pakken
Als radio-dj heeft Edwin Evers al meerdere hits gescoord in de Top 40, meestal met liedjes waarin typetjes uit zijn ochtendshow de hoofdrol spelen. Evers maakte deze zomer een Nederlandstalige parodie op het nummer 'All Summer Long' van Kid Rock. Het liedje kwam direct op de vierde plaats binnen in de Top 40, net één plek onder het origineel van Kid Rock. Ook in de statistieken scoorde het Nederlandse 'Heel De Zomer Lang' hoog en werd het bericht het op één na best gelezen blog van juli 2008.

1: Ontdekking Gijs Staverman foto's Sylvie van der Vaart
Gijs Staverman ging op vakantie naar Miami en kwam terug met meer dan alleen een zomers tintje en goede verhalen. In een promotie-blaadje voor een striptent zag hij foto's staan van Sylvie van der Vaart (of Sylvie Meis). Heeft de voetbalvrouw stiekem een bijbaantje in Miami? Helaas voor alle roddelbladen is dat niet het geval, de striptent heeft de foto's van Sylvie onrechtmatig gebruikt voor de folder. De ontdekking van Gijs Staverman kon desalniettemin op veel aandacht rekenen, zo ook op het Radioactive Blog. Het bericht over souvenir van Staverman werd het meest gelezen in juli.

Zie ook de overzichten van:
- Juni 2008
- Mei 2008
- April 2008
- Maart 2008
- Februari 2008
- Januari 2008

Lees ook:Julia Samuël (oud-RTL FM) in Vinger Aan De Pols
Lees ook:Joran deel 2: welke dj is de eerste?
Lees ook:Overzicht februari 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Joran de Song deel 2, daar is ie dan!
Lees ook:Joran van der Sloot begint illegale coffeeshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>