Urenlang foute muziek op Foute Dag Q-music

Foute Dag op Q-musicSchrik niet wanneer je vrijdag Q-music aanzet. Het dagelijkse uurtje met 'foute muziek' wordt dan uitgebreid tot een hele dag. Vrijdag 20 juni 2008 is het op Q-music namelijk weer 'Foute Dag' en betekent dat je van 9:00 tot 19:00 uur de 'Foute 111' hoort. Die lijst is samengesteld door de luisteraars van het radiostation. Voor de echte 'foute' fans is er 's avonds ook nog de 'Foute Party'.

Vrijdag 20 juni is voor de vierde de 'Foute 111' te horen. De laatste keer was op Oudjaarsdag 2007 om het jaar eens lekker fout af te sluiten. Gerard Joling stond toen op nummer één met zijn nummer 'Maak Me Gek'. Welke plaat er in deze editie bovenaan staat is nog onbekend, want de 11 hoogst genoteerde liedjes worden pas tijdens de uitzending van de 'Foute 111' bekend gemaakt. De lijst met de 111 platen is hier mee/na te lezen.

De lijst met foute muziek wordt officieel geopend door de Zweedse tandarts Dr. Alban die in de jaren negentig een paar hits scoorde. Zijn grootste hit was 'It's My Life' en die staat op nummer 111 van de 'Foute 111'. Dr. Alban zal vrijdag telefonisch zijn eigen plaat aankon-digen en daarmee de aftrap geven voor de lijst.

Foute Mix

Voor het eerst brengt Q-music ook nog eens de 'Foute Mix', speciaal voor de mensen die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. In de mix zijn verschillende foute platen naadloos achter elkaar gezet. De 'Foute Mix' is gemaakt door de Groningse DJ Martin Pieters.

Foute Party

De 'Foute Dag' op Q-music wordt afgesloten met de 'Foute Party' vanuit Brothers in Bunnik. Naast optredens van Anita Meyer, Lee Towers en 2 Brothers on the 4th Floor zullen ook alle jocks van Q-music aanwezig zijn. Bij de uitreiking van de Radiobitches Awards afgelopen maandag, zag ik Wouter van der Goes en Menno Barreveld al lopen in echte té foute roze polo's, alvast voor de 'Foute Dag'.

De 'Foute Party' is inmiddels uitverkocht, maar er zijn vrijdag nog wel kaarten te winnen bij Q-music.

Zie ook:
- Foute Party van Q-music komt er weer aan

Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111
Lees ook:Stembussen Foute 111 geopend
Lees ook:Foute Party van Q-music komt er weer aan
Lees ook:Q-music besluit 2009 met de Foute 111
Lees ook:Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>