Foute Party van Q-music komt er weer aan

Foute Party Q-musicDoe maar normaal, dan doe je gek genoeg. Dat zou een typische Nederlandse uitdruk-king zijn, maar ook al proberen we normaal te doen, toch hebben we af en toe wel de behoefte om even gek en helemaal fout te doen. Denk maar eens aan carnaval. En af en toe een plaat draaien die écht niet meer kan, is ook wel eens lekker. Q-music heeft lak aan de norm en draait iedere dag al 'verkeerde' muziek in het Foute Uur.

En nu komt de feel good zender weer met de Foute Party. Op 20 juni 2008 is het weer zover en zullen foute artiesten als Anita Meyer, Lee Towers en 2 Brothers On The 4th Floor hun te foute muziek ten gehore brengens. Tevens zullen er dj's van Q-music aanwezig zijn om nog meer foute muziek te draaien.

Foute 111 

De Foute Party op 20 juni wordt gehouden van 21:00 tot 3:00 in Brothers in Bunnik. Het feest is voor een beperkt aantal mensen toegankelijk (kaarten 15 euro) en dus staat de zender Q-music zelf ook in het teken van de foute muziek. Overdag tussen 9:00 en 18:00 presenteren Gijs Staverman en Jeroen van Inkel de 'Foute 111', een lijst met de 111 beste, leukste en foutste platen.

In de disclaimer stelt Q-music trouwens dat het radiostation niet verantwoordelijk is voor de goede gevolgen van foute muziek :)

Meer over Q-music:
- Michiel Fraase Storm vaste nieuwslezer Ruuddewild.nl
- Wouter van der Goes vertrouwt op onderbuikgevoel

Lees ook:Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010
Lees ook:Urenlang foute muziek op Foute Dag Q-music
Lees ook:Vrijdag 24 juni is Foute Dag bij Q-music
Lees ook:Q-music presenteert de Foute Party 2009
Lees ook:Stembussen Foute 111 geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>