Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010

Mensen die wel eens carnaval gevierd hebben, weten dat je ècht helemaal los kunt gaan als je goed verkleed bent. Geen mens die je herkent :–). Op vrijdag 25 juni zullen honderden mensen zich ook verkleden en het liefst zo fout mogelijk. Die dag wordt namelijk de Foute Party van Q-music gehouden. In de Brabanthallen in Den Bosch kunnen velen weer uit hun dak gaan op heel foute muziek. En natuurlijk komen er -sorry Jody Bernal- heel foute artiesten optreden. Q-music dj Gijs Staverman maakte vanochtend de line-up bekend.


Vrijdagochtend tijdens het Foute Uur heeft Gijs de artiesten bekend gemaakt die op 25 juni 2010 het podium zullen betreden tijdens de Foute Party. Nadat Staverman direct om 09:00 uur de kaartverkoop voor de Foute Party officieel lanceerde, belde hij kort daarna Jody Bernal uit z’n bed om te bevestigen dat hij op vrijdag 25 juni ook zal komen zingen.

Naast Jody Bernal komen ook Rednex, Maywood, 2 Brothers on the 4th Floor en de Party Animals komen optreden.

De presentatie van de Foute Party 2010 is in handen van Gijs Staverman en Kristel van Eijk. Daarnaast zullen ook de andere Q-music dj’s van de partij. Zij draaien de hele avond door de leukste foute hits uit het Foute Uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via q-music.nl.

Lees ook:Stembussen Foute 111 geopend
Lees ook:Nieuwe nummer 1 in Foute 111 van Q-music
Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111
Lees ook:Ruud de Wild treedt opnieuw op met Het Goede Doel
Lees ook:Foute Party van Q-music komt er weer aan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jody Bernal en Party Animals op Foute Party 2010

  1. Yolande

    Maywood????? Sinds wanneer zijn die weer bij elkaar??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>