Foute 111 als jaarafsluiter op Q-music

Foute 111 op Oudjaarsdag op Q-musicGerard Joling doopte Oud & Nieuw al om tot 'Stout en Nieuw', Q-music maakt er voor de gelegenheid 'Fout en Nieuw' van. Deze laatste dag van het jaar presenteert de zender de 'Foute 111' met daarin de honderd-elf leukste foute platen ooit gemaakt. Wouter van der Goes en Gijs Staverman presenteren samen van 9 tot 18 uur de lijst op Q-music. Naast veel foute muziek zijn er ook foute prijzen te winnen.

Elk uur doen Wout en Gijs een greep in de Foute Grabbelton vol met foute prijzen zoals alle delen van de film 'American Pie' (prijs is inclusief een echte appeltaart), een reis naar Las Vegas of een weekend in een bungalowpark voor een fout weekend.

Bovenaan de lijst die samengesteld is door de luisteraars, staat Gerard Joling met 'Maak Me Gek'. In de twee voorgaande edities van de Foute 111 stond Frans Bauer nog op één met 'Heb Je Even Voor Mij'. In de lijst staan verder veel platen die ook langs komen tijdens het 'foute uur', elke werkdag tussen 9 en 10 uur op Q-music.

Zie ook:
- Q-music zendt de Top 1000 nóg een keer uit, nu non-stop
- Ruud de Wild stapt tóch naar Q-music

Lees ook:Q-music knalt ontzettend Fout het jaar uit
Lees ook:Foute Dag op Q-music van start met Foute 111
Lees ook:Q-music besluit 2009 met de Foute 111
Lees ook:Urenlang foute muziek op Foute Dag Q-music
Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>