Achtergrond: De productie zat er bovenop

Q-musicHet succesvolle radiospel 'Het Geluid' van Q-music kwam dinsdag tot een einde doordat de 21-jarige Linda van Engelen Het Geluid wist te raden. Daarmee won de studente maarliefst 57.800 euro, netto. Het moment waarop het goede antwoord gegeven werd, is vastgelegd op video. Radioactive-lezer Richard vroeg zich af op Q-music van tevoren al weet welk antwoord iemand gaat geven wanneer hij/zij in de uitzending komt.

Dat zou niet moeten kunnen, want om kans te maken mee te doen aan Het Geluid, hoeven luisteraars alleen hun voor- en achternaam sms'en naar Q-music. Interessante vraag van Richard, dus dat heb ik even uitgezocht.

In een reactie aan het Radioactive Blog laat Q-music weten dat De Jury van het spel na het geven van de drie tips wel het vermoeden dat Het Geluid ieder moment geraden kon worden. Daarom heeft Q-music de producers van de verschillende programma's de momenten laten filmen waarop kandidaten hun antwoord op de radio gaven. Vandaar dus ook dat Q-music dit keer (voor het eerst) het winmoment heeft kunnen vastleggen. Indien het goede antwoord al eerder tijdens de actie was gegeven, dan had het niet op video gestaan.

Zie hier de video die aanleiding gaf voor de vraag:

 

In bovenstaande video zie je Q-jock Menno Barreveld die het geluk had dat Het Geluid tijdens zijn programma geraden werd.

Zie ook:
- Alles over Het Geluid van Q-music (inclusief filmpje)
- Het Geluid is geraden! 57.800 euro voor 21-jarige studente

Lees ook:Het Geluid na een aanwijzing geraden (filmpje)
Lees ook:Jury komt met tips voor Het Geluid
Lees ook:Het Geluid is geraden! 57.800 euro
Lees ook:Dé tip om Het Geluid te raden
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Achtergrond: De productie zat er bovenop

  1. MBC

    Dat weten we ook weer! Bedankt om het even na te vragen, Jorn!

    RadioActive, dé site over Het Geluid ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>