Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker

UPDATE: Het Geluid is geraden! Bekijk hier het antwoord + filmpje

Het eerste Geluid van Q-music tijdens de najaaractie is geraden! Om kwart voor zeven vanavond werd luisteraar Rob teruggebeld door Q-jock Menno Barreveld. Zijn antwoord ‘een auto-sigarettenaansteker’ was het juiste antwoord. Daarmee won Rob 21.700 euro.

Bij de actie van Q-music met Het Geluid moeten luisteraars een bepaald geluid raden. De prijs is 2.500 euro cash, maar elke keer dat er een fout antwoord gegeven wordt, stijgt de prijzenpot met 100 euro. Het eerste geluid van de najaarseditie van de actie ging op maandag 6 oktober van start. Sindsdien is de waarde van het geluid opgelopen tot 21.700 euro, het bedrag dat de 34-jarige Rob gewonnen heeft met het goede antwoord.

De actie is nog niet ten einde nu het juiste antwoord gegeven is. Q-music gaat direct verder met een nieuw Geluid. De waarde van dat geluid start echter weer bij 2.500 euro. Een filmpje van het eerste Geluid is hier te zien op de site van Q-music.

Wat was het weer simpel hè? Achteraf ja… Wist jij het?

Zie ook:
- Het Geluid van Q-music weer van start gegaan

Lees ook:Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
Lees ook:Het Geluid al meer dan 10.000 euro waard
Lees ook:Nieuwe aanwijzing Het Geluid op komst
Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden
Lees ook:Het Geluid is geraden: 62.400 euro voor een zwabber

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker

 1. Pingback: Jury komt met tips voor Het Geluid | Radioactive

 2. Jorn

  Nog even terugkomend op jouw vraag, ik heb het nagevraagd bij Q-music.

  De reactie is dat het inderdaad zo is dat er ieder uur iemand in de studio aanwezig is als zijnde ‘De Jury’. Die luistert mee en weet dus of het geluid goed is of niet. En Q bedrukt dat de dj’s het zelf echt niet weten!

    /   Reply  / 
  1. Jurgen

   Volgens mij weten de DJ’s het gewoon… Maar ja.. Gewoon vragen of je een keer in de studio mag komen kijken ;-)

     /   Reply  / 
 3. Pingback: Het Geluid van Q-music weer van start gegaan | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>