Het Geluid na een aanwijzing geraden (filmpje)

Amper 3,5 uur nadat de jury een tip heeft gegeven over Het Geluid van Q-music, is het geluidsfragment geraden. Kwart voor twaalf vanmorgen werd bij Gijs Staverman het juiste antwoord gegeven: het uitrekken van een papieren lampion. Pascalle van Rietschoten uit Sneek gaf het goede antwoord en wint daarmee 37.900 euro.  Zie hier de video van Het Geluid:

UPDATE: HET GELUID 2011 IS GERADEN! BEKIJK HIER DE OPLOSSING! Klik hier voor alle berichten over Het Geluid.


Met het raden van Het Geluid komt er meteen een eind aan deze editie van het radiospel. Q-music stelt de luisteraars wel gerust, want Het Geluid komt zeker terug, waarschijnlijk in het voorjaar van 2010.

Zie ook:
-
Eerste tip Het Geluid van Q-music (december 2009)

Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden
Lees ook:Eerste tip voor Het Geluid van Q-music (juni 2009)
Lees ook:Luisteraars Q-music krijgen weer tips voor Het Geluid
Lees ook:Het Geluid van Q-music is geraden!
Lees ook:Eerste geluid binnen drie dagen geraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>