Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden

Met een aanvangbedrag van 2.500 euro startte Q-music afgelopen maandag weer met Het Geluid. Elk uur kunnen luisteraars het geluid raden en elke keer dat er een fout antwoord gegeven wordt, stijgt de prijzenpot met 100 euro. Vrijdagavond wist ene Martijn Schreur hét geluid te raden. Zijn antwoord ‘het inschuiven van een radio-antenne’ was juist en leverde hem 7.600 euro op. Maar de actie is nog niet over.

UPDATE: Het Geluid is geraden! Bekijk hier het antwoord + filmpje

Het Geluid is relatief snel geraden. Het laatste geluid werd pas geraden toen de prijzenpot gestegen was tot 48.600 euro. Nu het geluid al binnen vijf dagen geraden is, gaat Q-music verder met een nieuw geluid. Inmiddels is daar ook al een aantal foute antwoorden opgegeven, wat het te winnen bedrag alleen maar opstuwt. Het Geluid gaat dus nog wel een tijdje verder.

Zie ook:
- Het Geluid bij Jeroen van start
- Het geluid komt terug

Lees ook:Het Geluid al meer dan 10.000 euro waard
Lees ook:Belgen raden het geluid veel sneller
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker
Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden
Lees ook:Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden

  1. Pingback: Het Geluid al meer dan 10.000 euro waard | Radioactive

  2. Pingback: Alles over Het Geluid van Q-music (inclusief filmpje) | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>