Zonder BH, schijtnaturel in alles én geen radio-face

Sophie HilbrandRadiovrouw van de twee voorgaande edities van de RadioRingen, Claudia de Breij, mocht vrijdag zelf de Zilveren RadioSter uitreiken. De prijs voor de beste radiovrouw van 2008 ging naar Sophie Hilbrand die wekelijks voor BNN op Radio 1 te horen is. De woorden van De Breij waren niet mis te verstaan.

Claudia de Breij noemde alle genomineerden, Annemieke Schollaardt, Froukje de Both en Sophie Hilbrand "supervrouwen op de radio". De 3FM-dj die eerder deze maand haar rentree op de publieke zender maakte, deed ook een oproep aan alle journalisten: "Kunnen we nu ophouden met de vragen in interviews waarom er zo weinig vrouwen op de radio zijn? Die zijn er wel en zitten hier!"

De lovende woorden van De Breij gingen later specifiek over winnares Sophie Hilbrand. Claudia bewonderde de houding van Sophie die altijd "schijtnaturel is in alles". En dat terwijl Sophie "geen face voor de radio heeft".

De uitreiking van de RadioRingen was live te horen op Radio 2 en om de luisteraar te laten weten dat Sophie Hilbrand zich -ook al is het radio- goed gekleed was, gaf Claudia een uitgeBreijde beschrijving van Sophies outfit. Daarbij onthulde de 3FM-radiovrouw tussen neus en lippen door dat Sophie geen BH droeg… Dan is het wel weer jammer dat het radio is hè ;)

Zie ook:
-
Overzicht winnaars RadioRingen 2008
- Coen & Sander kregen "honderden stemmen meer"
- Giel Beelen verliest Ring, maar wint Ster
- Coen & Sander: "Waar twee honden vechten om een been…"
- 3FM wint voor tweede keer met Serious Request
- Rick van V.: "Je hebt geen eigen zender achter je staan"

Lees ook:Claudia de Breij blij met haar derde ster
Lees ook:RadioRingen 2008: And the nominees are…
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend
Lees ook:Giel Beelen verliest Ring, maar wint Ster
Lees ook:Coen & Sander kregen “honderden stemmen meer”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>