Edwin Evers weerspreekt anti-Jensen-clausule

Woensdag lanceerder radio-dj Rob Stenders zijn boek 'Stenders Leesvermaak'. Heel Hilversum is het boekje nu aan het lezen om te kijken of Stenders ook nare dingen over hen heeft opgeschreven. Eén passage uit het boek werd eerder bekend en daarin schrijft Stenders dat Radio 538-jock Edwin Evers een zogenaamde anti-Robert Jensen-clausule in zijn contract heeft staan. Edwin Evers weerspreekt dat onderdeel in zijn contract.

Tegen RadioFreak.nl laat een woordvoerster van Radio 538 weten dat er volgens Edwin Evers geen sprake is van een anti-Jensen-clausule.

Hmm, het klonk gezien de voorgeschiedenis van Jensen en Evers wel aannemelijk dat de dj zo'n clausule in zijn contract had opgenomen. En Rob Stenders zal dat gerucht (of feitje?) niet zomaar uit de lucht gegrepen hebben. Of wel, het is natuurlijke een mooi stukje free publicity voor zijn boek.

Zie ook:
- Hate it or love it: Robert Jensen
- Edwin Evers zoekt assistent voor Olympische Spelen

Lees ook:Hate it or love it: Robert Jensen
Lees ook:Robert Jensen: “538 past wel bij me”
Lees ook:Film over het leven van Rob Stenders
Lees ook:Radioactive headlines week 8: Stenders, Evers, Jensen, Van Inkel
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Edwin Evers weerspreekt anti-Jensen-clausule

 1. Jasper

  Ff goed op het antwoord letten: De Radio 538 woordvoerder laat weten dat *volgens Edwin Evers* zo’n clausule niet bestaat. Niet dat ik Evers voor leugenaar wil uitmaken, maar kan de 538 woordvoerder niet gewoon ff het contract er zelf op nakijken? Of is het hele contract geheim? Of heeft het erin gestaan, en is het er in de loop van de tijd uit verdwenen?

  Afgezien dan die paranoia-Al-hoedje-vragen, kun je je trouwens uberhaupt afvragen wat zo’n contract nu helemaal waard is. De gevalletjes Spijkerman en de Wild laten zien dat die NL contracten geen ruk waard zijn. En daarmee de kleine lettertjes al helemaal niet.

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Ik had ook niet verwacht dat 538 danwel Evers iets over de inhoud van het contract bekend zou maken, tja alleen de overeengekomen duur van het contract dan.

  En de waarde van contracten, het lijken in die gevallen die je aanhaalt meer intentieverklaringen, zo van: als we het nog goed met elkaar kunnen vinden dan werk je bij deze zender, ben je zo laat aanwezig en krijg je elke maand dit bedrag op je rekening overgemaakt.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Robert Jensen: “538 past wel bij me” | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>