Film over het leven van Rob Stenders

Het boek 'Stenders Leesvermaak' is pas een paar weken uit en nu al zijn er plannen om het boek over het leven van Rob Stenders te gaan verfilmen! Filmregisseur Ramon Etman heeft vandaag gemeld dat hij wertk aan een film over diskjockey Rob Stenders. Etman is momenteel bezig met een scenariobewerking van het boek en een zegsman van Stenders bevestigt dat de radio-dj zijn goedkeuring aan het project heeft gegeven.

Meestal worden films over iconen uit de geschiedenis uitgebracht ná de dood van zo'n persoon. En boekverfilmingen worden vaak gedaan met boeken van hoogstaande auteurs. Gelukkig leeft Stenders nog en ik twijfel niet aan zijn schrijfkunsten (Stenders Leesvermaak is goed, vloeiend en leuk geschreven), maar speciaal is het wel dat zijn recente boek nu al verfilmd wordt.

Rob Stenders had de afgelopen week in zijn radioprogramma 'Stenders Eetvermaak' al diverse bekendheden gevraagd of zij een rolletje in zijn film willen vervullen. Tot nu toe zouden Fátima Moreiro De Melo, Geert Hoes en Thomas Berge al hun medewerking hebben toegezegd. Het is nog onbekend wie Stenders gaat spelen, misschien Rob zelf? Hij speelde in 2006 al in de film 'Horizonica', ook van Ramon Etman.

Ik kan in ieder geval niet wachten totdat de film klaar is, het boek was namelijk al erg leuk om te lezen! Laten we hopen dat regisseur Ramon Etman er wat van weet te maken, zodat we niet hoeven te zeggen "het boek was beter".

Zie ook:
- Passage in Stenders Leesvermaak over anti-Jensen-clausule
- Edwin Evers weerspreekt anti-Jensen-clausule

Lees ook:Film over Stenders wordt ├ęcht gemaakt
Lees ook:Edwin Evers weerspreekt anti-Jensen-clausule
Lees ook:Radioactive headlines week 12: Drie maal Rob en meer
Lees ook:Fans van Rob Stenders: nog wat meer geduld a.u.b.
Lees ook:‘Spraakmakend’ radioboek Rob Stenders uitgesteld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Film over het leven van Rob Stenders

 1. Kokstra

  Het boek is idd erg leuk en heb het bijna uit, alleen viel het me wel op hoeveel fouten er nog instonden, zoals een paar vreemde zinnen en 3x noemen van het WK in Portugal, terwijl dat het EK was. Benieuwd of ze dat ook in de film laten zitten :)

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Oh die foutjes waren me geen eens opgevallen. Voor die vreemde zinnen moet je jezelf even verplaatsen in de af en toe vreemde geest van Stenders. Dan komt het wel goed :)

    /   Reply  / 
 3. Meuk

  Vermoeiende man

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>