Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!

Op de verjaardag van zijn oud-Yorin FM collega Rob Stenders, viert Robert Jensen zijn eigen feestje. Vrijdagavond 18 april 2008 is namelijk de 500e aflevering van de talkshow Jensen! te zien. De televisieshow van Robert Jensen startte op 5 maart 2002 met Patty Brard als eerste gast op de rode stoel (tegenwoordig de rode bank). Sinds 5 september 2005 is Jensen! elke werkdag op televisie en dat tikt aan.

Sinds het moment dat Jensen! dagelijks te zien was, is Robert Jensen ook weinig meer op de radio te horen geweest. Na de overname van Yorin FM door SBS was het helemaal zeker dat Jensen zich alleen nog op televisie zou gaan richten. De teller staat vrijdag 18 april op 500 afleveringen en dat betekent tijd voor een feestelijke jubileumshow.

Jensen! is vanavond om 22:30 uur te zien op RTL5.

Zie ook:
- Hate it or love it: Robert Jensen

Lees ook:Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?
Lees ook:Rob Stenders niet bij Robert Jensen op de bank
Lees ook:Robert Jensen terug op de radio bij Veronica
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:‘Jan Paparazzi nieuwe sidekick Patrick Kicken’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>