Arbeidsvitaminen op Radio @ Work

Radio DigitaalRadio Digitaal, het online radioplatform van Talpa Radio Nederland, lanceert met enige regelmaat nieuwe webstations. Een deel van themazenders zijn van tijdelijke aard, zoals Zomerradio en Kersthits. Het nieuwste radio-station van Radio Digitaal is ook tijdelijk en is een zogenaamd 'branded station'. De zender heet 'Radio @ Work' en is een samenwerking met uitzendorganisatie Manpower.

Het tijdelijke internetstation moet energieke muziek voor tijdens het werk brengen. De meest populaire hits van de afgelopen tien jaar komen voorbij op Radio @ Work, aangevuld met de meest bekende hits uit de jaren '80 en '90. Een soort Arbeidsvitaminen van 3FM, maar dan non-stop. 

Top 5 over 10

Radio Digitaal gaat met Radio @ Work ook proberen interactiviteit met de luisteraars te bewerkstelligen. Via deze website kunnen luisteraars hun vijf favoriete platen doorgeven voor de '5 over 10'. Ook deze top 5 lijkt op favorietenlijstjes die we kennen van andere radiozenders; zo heeft 'Arbeidsvitaminen' op 3FM de 'Bedrijven Top 10' en Arrow Classic Rock de '5 Van Mijn Bedrijf'.

Manpower Radio @ Work is tot en met dinsdag 30 september 2008 te beluisteren via RadioDigitaal.nl.

Zie ook:
- "Digitaal gadget is een succes"
- Zomerse klanken op de radio met Zomerradio

Lees ook:Zomerse klanken op de radio met Zomerradio
Lees ook:Wéér twee nieuwe stations: Comedy Radio en Smooth Jazz Radio
Lees ook:538 EK Radio volgt kampioenschap op de voet
Lees ook:Hits van 538 Hitzone op Radio Digitaal
Lees ook:Sky Radio start de werkdag met 90′s at 9

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Arbeidsvitaminen op Radio @ Work

  1. jan

    Dat heet reclameradio

      /   Reply  / 
  2. marian

    radio at work zendt continue verouderde nieuwsberichten uit, het nieuws is blijven steken op maandag 4 mei!graga jullie aandacht hiervoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>