Zomerse klanken op de radio met Zomerradio

Het zonnige weer van de afgelopen dagen werkt enorm aanstekelijk; iedereen is een stuk minder depressief, mensen lopen vrolijk fluitend over straat en de radiostations draaien meer zomerse muziek. De vroege zomerse dagen heeft Radio Digitaal doen besluiten om het digitale radiokanaal 'Zomerradio' weer online te zetten. Vorig jaar was dit themakanaal ook al te horen via het digitale radioplatform.

Zommerradio is online te beluisteren via Radio Digitaal. Voor andere tijdelijke online radiozenders, zoals Kersthits, heeft Radio Digitaal ook een aparte domeinnaam, maar zomerradio.nl was in 2004 al door een ander vastgelegd. De eigenaar van dat domein doet er op dit moment echter niets mee…

Zomerse muziek op de radio en dat 24 uur per dag, het brengt je nog verder in de vakantiestemming. Om buiten naar Zomerradio te luisteren, moet je echter wel de ramen of deuren open zetten, want ook dit kanaal van Radio Digitaal is alleen via internet te beluisteren.

Leuk onderdeel van de programmering van Zomerradio is dat er ook zomerhits uit het buitenland gedraaid worden. De voice-over (volgens mij Froukje de Both) zegt dat "En dit is een zomerhit in… Duitsland".

Zie ook:
- Voor het eerst radio op Hyves

Lees ook:Arbeidsvitaminen op Radio @ Work
Lees ook:538 EK Radio volgt kampioenschap op de voet
Lees ook:Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!
Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:Digitale kersthits grote hit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomerse klanken op de radio met Zomerradio

  1. Zomerhits 2008

    Ik ben benieuwd met welke buitenlandse toppers Froukje aankomt. De grootste kanshebbers heb ik al vast op een rijtje gezet…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>