Sky Radio start de werkdag met 90′s at 9

De jaren ’90 voelt voor velen als de dag van gisteren, maar het is toch alweer een tijd terug dat we uit ons dak gingen op hits als ‘Baby One More Time’ van Britney Spears, wegzwijmelden bij ‘Torn’ van Nathalie Imbruglia en gebiologeerd voor de televisie het dansje uit de clip ‘U Can’t Touch This’ van MC Hammer na probeerden te doen. Het ultieme 90’s gevoel met de meest uiteenlopende hits komt terug tijdens de ’90’s at 9′.


Maandag 5 oktober 2009 start Sky Radio met het interactieve programma ’90’s at 9′. Elke werkdag tussen 09:00 uur en 10:00 uur ‘s ochtends staat het station met ‘music that makes you feel good’ in het teken van de jaren negentig van de vorige eeuw. Alle favoriete 90’s hits van Sky Radio-luisteraars komen in een uur voorbij.

Luisteraars die de dag willen starten met hun favoriete hits uit de jaren 90, kunnen zelf tracks aanvragen. Via Skyradio.nl kan er gestemd worden op de meest favoriete popklassiekers. Door middel van een gratis SMS of e-mail alert houdt Sky Radio luisteraars op de hoogte wanneer hun favoriete hits worden gedraaid.

Lees ook:Laatste stemdag ‘Top 500 van deze Eeuw’
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:De Week van de #1 hits op Sky Radio
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>