Coastline 94.5 FM stopt met uitzenden

Het is nu definitief einde verhaal voor de regionale zender Coastline 94.5 FM. Nadat vorige maand de zandmast al omwaaide, stopt het station na dit weekend helemaal met zijn uitzendingen. Op de Facebook van het station staat te lezen dat er op de achtergrond nog steeds gesprekken over een mogelijke doorstart worden gevoerd, maar dat het op dit moment financieel niet verantwoord is om door te gaan.“We hebben vandaag een moeilijk maar we denken een verstandig besluit genomen. Na een moeizame periode waarin we echt van alles hebben gedaan om te onderzoeken of we op een financieel verstandige basis door kunnen gaan valt nu toch helaas (voorlopig) het doek.” aldus het station op zijn Facebook.

Coastline begon in juli 2012 en nam toen de frequenties over van WET-FM, dat op dat moment besloten had om te stoppen.

Lees ook:‘Edwin Evers gaat op tijd naar bed’
Lees ook:Ruzie tussen HotRadio-stations om frequenties in Gelderland
Lees ook:538 zet facebookvrienden in de spots
Lees ook:Holland Doc Radio maakt reeks minidocumentaires met Facebookverhalen
Lees ook:Radio Waddenzee stopt met uitzenden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>