Bliksem dondert Radio Continu uit de lucht

Vannacht lekker zonder onderbrekingen kunnen slapen? Dan woon je of in het oosten van het land of je kunt écht heel diep slapen. Het was werkelijk flink noodweer vannacht. Door de onweer is bij radiozender Radio Continu de bliksem in geslagen. De richtantenne die staat opgesteld in 2e-Exloërmond (vlakbij Emmen) werd rond 4:00 uur vannacht geraakt en heeft daarbij de nodige schade aangericht.

 


De voor het station belangrijke ISDN-lijnen en uitzend-PC’s die hieraan gekoppeld waren, evenals de straalzenders bij de studio zijn onherstelbaar beschadigd. Ook zijn alle wandcontactdozen in het complex gesmolten waardoor het station momenteel niet uit kan zenden.

Radio Continu is vooral populair onder liefhebbers van piratenmuziek en het Nederlandse lied en zendt via kabel en ether van Zwolle tot aan Delfzijl uit. Er wordt met man en macht gewerkt om deze schade zo snel mogelijk te herstellen. Wanneer het station weer uit kan zenden is nog niet bekend.

UPDATE: Continu deels weer terug op de radio

Lees ook:Continu deels terug op de radio
Lees ook:KXradio ook via Interactieve TV van KPN
Lees ook:Voor iedereen die niet slapen wil, kan of mag
Lees ook:Belgische Radio 1212 ook in actie voor Haïti
Lees ook:Patrick Lodiers gaat radio maken

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bliksem dondert Radio Continu uit de lucht

  1. Pingback: Continu deels terug op de radio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>