KXradio ook via Interactieve TV van KPN

"Tja, dit is weer zo'n gedenkwaardig mo-ment", vertelt Ties Roodhardt van KXradio over de nieuwste ontwikkeling van het station van Rob Stenders. Het digitale radio-station zal vanaf 1 november te ontvangen zijn via Interactieve TV en Radio van KPN.

 

"Het is nog maar een jaar of vijf geleden dat we op de zolderkamer van Rob Stenders een studio aan het inrichten waren. Inmiddels beschikken we over een geweldige studio bij Eyeworks in Amsterdam, zenden we naast internet en mobile streaming ook al uit via diverse grote kabelmaatschappijen, waar we nu dus KPN aan toe mogen voegen", aldus Roodhardt.

Hij vervolgt: "KXradio heeft zeer veel trouwe luisteraars die regelmatig met ons meedenken. We hebben de afgelopen maanden veel verzoek-en van luisteraars gekregen om ook via het netwerk van KPN uit te gaan zenden, dus het is erg fijn om deze aankondiging te kunnen doen."

KPN is op dit moment druk bezig met de lancering van de nieuwe radiozenders op Interactieve TV van KPN. Per 1 november 2008 staat ook KXradio in deze vernieuwde lijst met radiozenders.

Zie ook over KX:
- Drive in euh… Live In Show van KXradio
- KXradio nu ook via Hyves en iGoogle te beluisteren

Lees ook:KX Radio start doorgifte via digitale kabel
Lees ook:Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio
Lees ook:KXradio live vanaf platenbeurs
Lees ook:Foto’s KXradio Samenzwering 2009 in Stairway
Lees ook:KXradio professionaliseert: verhuizing naar Eyeworks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>