Belspel-chick Celine nieuwe sidekick ‘Wake Up Fresh’

Celine HuijsmansCeline Huijsmans, bekend van onder andere de belspelletjes van SBS 6 en Net 5, is sinds maandag tijdelijk de sidekick van DJ Jurgen op Fresh FM. Zij vervangt daarmee Wytske Kenemans die voor tv opnames in het buiten-land zit. Samen presenteren zij iedere door-deweekse ochtend van 07:00 tot 10:00 uur het radioprogramma 'Wake Up Fresh'.

Céline Huijsmans (1985) is van jongs af aan bezig met theater en dans. Op haar zeventiende komt daar de liefde voor presenteren bij. Als zij dan de talentenjacht van zender V8 wint en wordt gekozen tot nieuw presentatietalent, mag zij 'Megafestatie TV' presenteren. Daarna is zij onder andere programma's gaan maken voor SBS 6 en Net 5.

Nu is Celine, niet bepaald iemand met een typisch radiohoofd, te horen als sidekick bij 'Wake Up Fresh', iedere werkdag tussen zeven en tien op Fresh FM. Zij zit dan naast DJ Jurgen die je nog kunt kennen van de nummers 'Higher & Higher' en 'Better Off Alone' (met Alice Deejay).

Nieuw talent

Op de regionale commerciële radiozender Fresh FM zijn bekende DJ's als Michel de Hey, Ferry Corsten en Mark van Dale te horen. Dat zijn grote gevestigde namen, maar Nederland kent een hoop getalen-teerde beginnende producers. Toch blijft het lastig om air play te krijgen op radio en tv. Fresh FM wil daarom nieuwe talenten een kans geven, dat doen ze in het zaterdagavondprogramma 'ID' (Introducing DJ's). Beginnende producers kunnen een demo-track naar Fresh FM sturen die gedraaid kan worden op zaterdagavond tussen 21:00 en 23:00 uur tijdens 'ID'.

Lees ook:DJ Lucien Foort krijgt programma op Fresh FM
Lees ook:Fresh FM zendt House Top 1000 uit
Lees ook:Kick off van Ferry Corsten’s Countdown
Lees ook:Nederlandse top-deejays bij Fresh FM tijdens themaweek
Lees ook:Ferry Corsten naar Slam!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>