Fresh FM zendt House Top 1000 uit

Aanstaande vrijdag begint Fresh FM met de House Top 1000. De commerciële regionale radiozender start vrijdag om 10:00 uur met 82 uur house op de radio. Maandag 25 april is nummer één van de lijst bereikt. Naast de muziek gaat Fresh FM met ruim 30(!) nationale en internationale DJ’s, producers en organisatoren terugkijken naar de opkomst van house. Onder andere Roog, Armin van Buuren, Josh Wink, Lucien Foort en Remy zullen de revue passeren.

De afgelopen maanden hebben luisteraars via de website van Fresh FM kunnen stemmen op hun favoriete platen. Met meer dan 35.000 stemmen is het gelukt om een evenwichtige lijst met de beste houseplaten samen te stellen.

De Fresh House Top 1000 wordt uitgezonden van vrijdag 22 april 10:00 uur tot en met maandag 25 april 20:00 uur. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 (Haaglanden), 95.7 (Groot Amsterdam), 95.9 (Haarlemmermeer) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren op www.fresh.fm.

Lees ook:Fresh FM komt met een House Top 1000
Lees ook:Fresh FM lanceert negen nieuwe digitale kanalen
Lees ook:Stembussen voor Veronica’s Top 590 open
Lees ook:Uitzending DWDD zorgt voor crash website
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>