DJ Lucien Foort krijgt programma op Fresh FM

Naast Carl Cox, John Digweed, Michel de Hey, Adam Beyer en Ferry Corsten is nu ook Lucien Foort toegevoegd aan de line-up van Fresh FM. Zijn radioshow Infinity Radio is vanaf maandag 15 december wekelijks, van 21.00 uur tot 22.00 uur, op Fresh FM te horen.

Zijn eerste wereldhit was ‘Quadrophonia’ in 1991 met de gelijknamige band. Met residenties over de hele wereld draait Lucien Foort al jaren mee. Hij deelde stages met onder anderen Hardwell, De La Soul, Nicky Romero, Tiësto, Roni Size, Armin van Buuren, Pete Tong, Sasha en John Digweed.In 2007 nam Lucien Foort een break van zijn internationale tourschema en richtte hij zich op zijn muziek producties, evenementen en artiesten management.
Nu is hij terug op de radio met zijn programma Infinity Radio. Lucien Foort: ’’Ik ben blij dat ik nu bij hét dancestation van Nederland zit. Infinity Radio past perfect op Fresh FM.’’Fresh FM: “Het radioprogramma past perfect bij hét dance station dat elke avond al de beste dance uitzendt. Onder anderen John Digwed, Jurgen, Paul van Dyk, Carl Cox, Mark van Dale, Adam Beyer, Ferry Corsten, Darkraver en Michel de Hey maken al deel uit van de avondprogrammering van Fresh FM. Daar wordt volgende week dus ook Lucien Foort aan toegevoegd.”
Eerder was Lucien Foort met zijn radioshow al te horen op 3FM en ID&T radio.

Lees ook:Ferry Corsten naar Slam!FM
Lees ook:Fresh FM zendt House Top 1000 uit
Lees ook:Kick off van Ferry Corsten’s Countdown
Lees ook:Belspel-chick Celine nieuwe sidekick ‘Wake Up Fresh’
Lees ook:Nederlandse top-deejays bij Fresh FM tijdens themaweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>