Vrouw confronteert radio-dj met sextape

Radio, wat is het toch een prachtig medium. Het is de manier om je gevoelens te uiten. Zo kun je je grote liefde ten huwelijk vragen (daar hoef je trouwens geen celebrity voor te zijn), ontslag nemen omdat je vindt dat de werkomstandigheden slecht zijn of weigeren het weerbericht voor te lezen. En dat allemaal terwijl de schuif van de microfoon open staat. Maar ook als je een sextape vindt van iemand en die persoon is toevallig radio-dj, is dat toch wel een mooie gelegenheid om hem daarover aan te spreken.

En dat gebeurde bij dj Paul Brown van The Bear’s 100.3 uit Edmonton, Canada. De presentator kreeg het toch even flink benauwd toen een vrouw naar de studio belde en hem confronteerde met een sextape. Brown bezocht ondanks dat hij getrouwd is onlangs een stripclub. Helaas voor hem werd hij hier door bewakingscamera’s vastgelegd terwijl hij druk bezig was met een hoertje. Die beelden lekten uit en belandden vervolgens op het wereldwijde web.

Van je sidekicks moet je het hebben, want die waren niet van plan hem te helpen. In plaats daarvan werd hij ook door hen in zijn hemd gezet. Brown voelde zich nogal in het nauw gedreven en werd woedend. Live op de radio. Hieronder het fragment:

Voor de liefhebbers: hier is de bewuste sekstape (NSFW!!!!!).

Lees ook:Brand in studio doet DJ niets (filmpje)
Lees ook:Filmpje: Lancering Vliegende Studio Q-music
Lees ook:Brandweer komt ramen Vliegende Studio wassen
Lees ook:Knallend vuurwerk tijdens radioshow Lindo Duvall
Lees ook:Obama belt met radiozender (filmpje)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>