Brandweer komt ramen Vliegende Studio wassen

Het viel me bij de lancering van de Vliegende Studio al op dat de ramen van het gebouw enigszins vies waren. Nu met het mooie weer willen Gijs Staverman en Jeroen van Inkel natuurlijk wel goed naar buiten kunnen kijken, maar ja… hoe was je de ramen op zo’n vijftien meter hoogte terwijl je die ramen niet kunt openen? Inderdaad, dan vraag je de brandweer om met een ladderwagen langs te komen. Donderdagmiddag belde Van Inkel met de brandweer van Flevoland en regelde hij dat de spuitgasten ook écht de ramen komen wassen.


UPDATE: Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet

Indien de brandweer vrijdagochtend geen spoedeisende klussen elders heeft, dan komt een ladderwagen even na 10:00 uur naar de Grote Markt in Almere om de ramen van de Vliegende Studio te lappen. De boenende brandweermannen zijn live te volgen via de webcams die opgesteld staan rond en in de Vliegende Studio.

Zie ook: Fotoverslag Vliegende Studio & Filmpje lancering Vliegende Studio

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Nikki treedt op bij Vliegende Studio
Lees ook:Filmpje: Lancering Vliegende Studio Q-music
Lees ook:Q-music Weekend gepresenteerd vanuit Vliegende Studio
Lees ook:Vliegende Studio Q-music om 9:00 uur de lucht in
Lees ook:Bouw vliegende studio van Q-music begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>